Proiectul ”Vara Verde în Văcăreşti” va continua, în weekendul 24-25 august, cu tururi ghidate prin Delta Văcăreşti, spectacole de teatru de păpuşi pentru copii şi ateliere de creaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Administraţia Parcului Naţional Văcăreşti continuă în luna august proiectul «Vara Verde în Văcăreşti», cu o serie de evenimente special concepute pentru toate vârstele. Fie că sunteţi pasionaţi de drumeţii, fotografie, birdwatching sau doriţi să învăţaţi mai multe despre biodiversitatea acestui parc urban unic, veţi găsi cu siguranţă activităţi care să vă încânte. În weekendul viitor, 24-25 august, programul cuprinde, pe lângă tururile ghidate, ateliere de creaţie şi de educaţie ecologică şi spectacole de teatru cu păpuşi pentru copii”, a arătat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

FOTO: Facebook Nicuşor Dan
FOTO: Facebook Nicuşor Dan

Astfel, sâmbătă, 24 august, de la 8.00, este programat un tur ghidat pe tema ”Dimineţi de vară în Delta Văcăreşti”, cu o durată de două ore. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

De la ora 9.00, va avea loc spectacolul de teatru cu păpuşi pentru copii ”Şoricelul năzdrăvan”, iar ulterior este programat un atelier de creaţie pentru copii ”Ciupercuţe vesele”. Participanţii pot merge la acest atelier imediat după spectacolul de teatru cu păpuşi sau pot veni la punctul de informare din centrul parcului.

Duminică, 25 august, este programat un nou tur ghidat, pe aceeaşi temă.

De la ora 9.00 va avea loc spectacolul de teatru cu păpuşi pentru copii ”Floarea fermecată”, urmat de atelierul de creaţie pentru copii ”Cactuşi”.

La ora 10.15 va începe un atelier de educaţie ecologică prin teatru pentru copii.

Înscrierea la evenimente se poate face aici. Participarea este gratuită, însă numărul participanţilor este limitat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.