Primăria Arad a acuzat, marţi, o tentativă de fraudă online, după ce pe Facebook a apărut o pagină în care se anunţă că pot fi cumpărate carduri pentru transportul public, valabile 6 luni, la preţul de doar 12 lei. Reprezentanţii municipalităţii avertizează oamenii să nu ofere informaţii personale sau financiare pentru că nu este vorba de vreo campanie oficială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”O nouă tentativă de fraudă online în numele Primăriei Municipiului Arad şi al Companiei de Transport Public!  Pe reţeaua de socializare Facebook este intens promovată o postare referitoarea la o oportunitate unică oferită arădenilor: carduri de transport cu o valabilitate de 6 luni, fără restricţii la toate tipurile de transport, care costă doar 12 lei”, a transmis, marţi, Primăria Arad.

Reprezentanţii municipalităţii atrag atenţia că o astfel de campanie a mai avut loc în luna august a acestui an.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”O situaţie similară s-a înregistrat în municipiu la finele lunii august, când atât Primăria Arad cât şi Compania de Transport Public au recomandat cetăţenilor să nu ofere informaţii personale sau financiare, întrucât NU este vorba despre o campanie a instituţiei sau a CTP Arad. De aceea, vă rugăm, ca în cazul în care primiţi astfel de mesaje, să le raportaţi imediat la autorităţile competente”, au mai precizat reprezentanţii Primăriei Arad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.