Procurorii DNA au descins, luni, la Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi la Spitalul Judeţean Reşiţa de unde ridică documente, într-un dosar în care este cercetată vânzarea unui aparat RMN cu suma de 10.000 de euro, afirmă surse judiciare. Direcţia Naţională Anticorupţie a precizat că au loc percheziţii la patru adrese din Caraş-Severin şi Olt, reprezentând două instituţii publice şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - ”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, în perioada 2023-2024. În cursul zilei de 14 octombrie 2024, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 4 locaţii situate pe raza judeţelor Caraş-Severin şi Olt, reprezentând două instituţii publice, precum şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale”, a transmis, luni după-amiază, DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea lucrătorilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Aparatul RMN ar fi fost vândut, susţin surse din rândul anchetatorilor, în timpul conducerii anterioare a Spitalului Judeţean Reşiţa, cu suma de 10.000 de euro, în ciuda faptului că proprietarul aparatului era Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi nu spitalul. CJ Caraş-Severin dăduse acest aparat în administrare unei societăţi.

 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Preşedintele CJ Caraş-Severin, Romeo Dunca, a confirmat pentru Express de Banat că procurorii DNA sunt la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, unde au solicitat documente legate de aparatul RMN de la Spitalul Judeţean.
 
”Cei care au încercat să mă lege de acest subiect s-au bucurat degeaba! Le punem la dispoziţie toate documentele, dar eu nu am niciun fel de problemă!”, a declarat Romeo Dunca pentru presa locală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.