Părinţii elevilor care învaţă la Şcoala Gimnazială nr. 20 din Sectorul 3 reclamă că în şcoală sunt ploşniţe. Verificările făcute de autorităţi arată că nu au fost văzute insecte, însă, în scop preventiv, conducerea şcolii a dispus realizarea a două proceduri de dezinsecţie în unitate. Oficialii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti afirmă că nu există solicitări de suspendare a cursurilor în acea unitate de învăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În cursul zilei de astăzi (joi - n.r.) am fost informaţi de către conducerea Şcolii Gimnaziale nr. 20 din Sector 3 în legătură cu faptul că mai mulţi părinţi au reclamat existenţa în spaţiul şcolar a unor insecte, presupunând aceştia că este vorba de ploşniţe. Am dispus verificări, în şcoală au fost prezenţi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar, reprezentanţi ai DSP, reprezentanţi ai primăriei de sector. În urma verificărilor nu am putut constata prezenţa insectelor pe care acuză părinţii că se presupune că ar exista în spaţiul şcolar”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Elena Ştefan. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Potrivit acesteia, ”în scop preventiv” şcoala a dispus realizarea a două proceduri de dezinsecţie, cu o firmă specializată cu care are contract. 
 
”Urmează să monitorizăm situaţia în perioada următoare. Nu avem solicitări de suspendare a cursurilor sau alte informaţii în acest sens”, a precizat Elena Ştefan.
 
Întrebată dacă are informaţii că unora dintre elevi li s-a făcut rău în urma procedurilor de dezinsecţie, ea a arătat: ”Din informaţiile pe care noi le deţinem, nu au fost semnalate astfel de cazuri la nivelul unităţii de învăţământ”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.