O cursă Tarom pe ruta Bucureşti - Timişoara, care a fost sistată în martie în urma unei decizii a companiei, va fi reintrodusă de duminică. Zborul va decola din Otopeni la ora 21:25 şi va avea sosirea la Timişoara la ora 22:40, iar cursa retur va avea loc, a doua zi dimineaţă, cu plecare la ora 6.00, din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, după o serie de negocieri între conducerea aeroportului şi reprezentanţii companiei Tarom, cursa zilnica 609/610 Otopeni- Timişoara si retur va funcţiona începând cu sezonul de iarnă.

„A fost o mare pierdere pentru pasageri faptul că în sezonul precedent, compania a decis retragerea acestor zboruri, datorită unor condiţii obiective. Ne bucurăm că reprezentanţii companiei au fost deschişi la negocierile cu administraţia aeroportului şi au înţeles importanţa acestei curse pentru cetăţenii din vestul ţării şi, astfel, acest zbor va fi reintrodus începând chiar de duminică. Este o cursă cu un orar foarte util pentru cei care au zboruri de conexiune spre alte destinaţii din lume în cadrul alianţei Sky Team, dar şi pentru oamenii de afaceri cu un program foarte încărcat”, a declarat directorul aeroportului din Timişoara, Daniel Idolu.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Astfel, zborul va decola din Otopeni la ora 21:25 şi va avea sosirea la Timişoara la ora 22:40, unde va staţiona peste noapte. Cursa retur va avea loc a doua zi dimineaţa, cu plecare din Timişoara la ora 6:00 şi sosire în Bucureşti la 7:10.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.