Niciunul dintre cei 52 pacienţi internaţi în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina nu a fost afectat în urma crimei care a avut loc în unitatea medicală, anunţă Ministerul Sănătăţii după ce o o echipă din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Olt a verificat modul de desfăşurare a activităţii în unitatea sanitară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"În urma crimei petrecute noaptea trecută la Spitalul Judeţean Slatina, la solicitarea ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, o echipă din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Olt a verificat, astăzi, modul de desfăşurare a activităţii în unitatea sanitară. Conform Raportului de control primit de Ministerul Sănătăţii, evenimentul s-a petrecut în sala de tratament a secţiei de psihiatrie în jurul orelor 1,20 dimineaţa, atunci când pacienţii dormeau. La acea oră încăperea era neutilizată şi incidentul nu a afectat actul medical desfăşurat în unitate", anunţă Ministerul Sănătăţii.

Niciunul dintre cei 52 pacienţi internaţi în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina nu a fost afectat.

"Toţi au primit tratamentul corespunzator şi la timp, asistenţa medicală necesară fiind asigurată de asistenţi medicali şi îngrijitori din celelalte ture, care au fost solicitaţi  de către directorul de îngrijiri pentru asigurarea continuităţii actului medical", precizează MS.

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii a cerut Direcţiei de Sănătate Publică Olt şi conducerii unităţii sanitare să ia toate măsurile necesare ca acest eveniment să nu afecteze desfăşurarea actului medical în spital şi în Secţia de psihiatrie, în special.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Un infirmier de la Spitalul Judeţean Slatina şi-a înjunghiat o colegă, asistentă, şi apoi s-a sinucis, directorul spitalului afirmând că a existat un incident "de natură personală" între cei doi.

Procurorul de caz şi serviciul de medicină legală au constatat decesul ambelor persoane, care aveau mai multe plăgi prin înjunghiere.

 
 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.