Câteva sute de persoane au participat, sâmbătă în Piaţa Victoriei la Marşul Normalităţii ediţia 2024. Oamenii au fost chemaţi să susţină „familia naturală întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, unica familie pe care o considerăm deplină şi echilibrată încă de la întemeiere, fiind celula de bază a societăţii umane şi căminul generaţiilor viitoare”. La marşul acesta au fost prezente între 300 şi 500 de persoane. Prezenta la eveniment a fost şi Diana Şoşoacă. Ea a spus că „nu are nimic nimeni cu ei, ce fac în intimitatea lor”, însă „Dumnezeu a făcut Adam şi Eva, nu Adam şi Adam sau Eva şi Eva”. Participanţii au scandat „Nu-i Sodoma, România!”, „Vrem căsătorie fără alifie” „România nu-i Sodoma!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - „Cum să nu vin? Cred că suntem singura formaţiune din Parlamentul European, din România, care luptă făţiş cu adevărul şi cu toate cărţile pe masă pentru restabilirea normalităţii în România şi în Europa? Sunt avocat, sunt cel mai acuzat om de toate asociaţiile astea LGBT-iste, am amendă de la CNCD, am plângeri penale de la ei, am procese. Mă judec cu ei inclusiv pentru declaraţii politice, care conform Constituţiei României sunt acoperite de imunitate, iar ei îmi spun că nu am dreptul să îmi exprim punctul de vedere. Conform art. 30 din Constituţia României, conform art 10 CEDO, am dreptul să îmi exprim punctul de vedere, mai ales că este un punct de vedere fundamentat juridic, constituţional”, a declarat Diana Şoşoacă, sâmbătă la Marşul Normalităţii.

„Nu are nimic nimeni cu ei, ce fac în intimitatea lor”, a continuat liderul S.O.S. România.

„S-a abrogat articolul 200 care îi băga în puşcărie. Există de când lumea şi pământul. Citiţi «Dialogurile» lui Platon. O să vedeţi acolo că existau sub toate formele, dar de aici până la a ajunge să faci şi marşuri în care să apari în toate ipostazele inacceptabile care fac atacul la bunul simţ, la a perveti mintea copiilor, la a ajunge să introducem în şcoli agenda LGBT, agenda de gen prin care, nu ştiu dacă aţi văzut, dar există un manual al OMS inclus la nivelul UE în care se menţionează că de la 0 la 4 ani trebuie să îţi înveţi copilul să se masturbeze împreună cu părinţii. Dacă dvs. aveţi copii, dvs. vreţi să vă masturbaţi împreună cu copiii dvs.? De la 4 la 6 ani filmări în grădiniţe, video explicite cu cupluri de acelaşi sex care fac sex, pentru că trebuie să înţeleagă copilul că există mai multe forme de a face sex”, a completat Şoşoacă.

Foto: Diana Iovanovici Şoşoacă- Oficial Facebook
Foto: Diana Iovanovici Şoşoacă- Oficial Facebook

Şoşoacă: Creştinii în această ţară sunt peste 98%. Nu îmi vine mie o asociaţie, o minoritate de 0,001% să îmi impună mie, majorităţii, şi lui Dumnezeu şi Bibliei să schimb eu Biblia

Diana Şoşoacă a mai spus că nu poate o minoritate să impună majorităţii creştine din România să schimbe Biblia şi a adăugat că „Dumnezeu a făcut Adam şi Eva, nu Adam şi Adam sau Eva şi Eva”, iara ţara noastreă trebuie să se reîntoarcă la moralitate.

„Tot de la 4 la 6 ani trebuie să înveţi copilul că nu există doar mamă şi tată, că există mamă şi mamă şi tată şi tată. Nu vă supăraţi, suntem creştini ortodocşi. Creştinii în această ţară sunt peste 98%. Nu îmi vine mie o asociaţie, o minoritate de 0,001% să îmi impună mie, majorităţii, şi lui Dumnezeu şi Bibliei să schimb eu Biblia, că aşa vrea unul să se exulte pe aici pe stradă, iar primarii ăştia şi cu preşedinte şi cu prim-ministrul să le dea voie să se plimbe despuiaţi. Ce înseamnă chestia asta, domnule? Adică ce am ajuns? Să merg pe stradă şi să spun cum vreau eu să fac sex? Pe bune? Asta este problema României şi a societăţii la nivel mondial? Nu, domnule. Trebuie să ne întoarcem la moralitate, la principii adevărate, fundamentate pe adevărul fizic, pe adevărul istoric. Dumnezeu a făcut Adam şi Eva, nu Adam şi Adam sau Eva şi Eva. Avem nişte principii morale, noi am fost singurul popor creştinat fără a ne trece prin sabie, prin sânge.

ŞTIREA INIŢIALĂ - „Este timpul dedicat protejării copiilor de ideologiile dăunătoare! De aceea e important să reacţionăm în număr cât mai mare! Marşul Normalităţii e pentru familia adevărat, indiferent de unele «hotărâri internaţionale»ce ar vrea să «bage pe gât» României acceptarea şi altor tipuri de «familii» sau «parteneriate civile» mono-gen!”, arată descrierea evimentului de pe Facebook.

„Organizat an de an începând cu anul 2005, MARŞUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei”, mai spune sursa citată.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei şi aşteptăm participanţii la ora 12:00 în Piaţa Victoriei, de unde vom porni la ora 13:00 pe traseul: Piaţa Romană - Piaţa Universităţii - Piaţa Unirii - Patriarhia Română.

„Pentru familia naturală, pentru relaţiile fireşti între bărbaţi şi femei, pentru valorile creştine, pentru mame + taţi + copiii crescuţi sănătos într-un mediu neviciat, pentru moralitate în viaţa publică, împotriva paradelor «mândriei» («pride») deviaţiilor pe străzile României, pentru normalitate!”, conform evenimentul creat pe reţeaua de socializare.

Sursa menţionată mai spune că „sunt invitaţi toţi cei pentru care aceste valori sunt importatente! P.S.: Dacă acest eveniment facebook dispare (adică, dacă va fi şters de «cenzura facebook»), evenimentul fizic va avea loc cu siguranţă! Ţine minte coordonatele şi ne întâlnim acolo!”.

Anul trecute, câteva sute de persoane au participat la cea de-a 19-a ediţie a „Marşului Normalităţii”, „marşul pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”, după cum au descris organizatorii, Asociaţia Noua Dreaptă, pe Facebook, evenimentul.

 

 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.