Autorităţile au anunţat, vineri seară, că încă 11 persoane infectate cu coronavirus au murit, cinci dintre pacienţi fiind din Suceava. Un tânăr de 27 de ani, din Sibiu, fără alte afecţiuni, a fost găsit mort în casă Numărul deceselor a ajuns la 133.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, vineri seară, încă 11 decese ale unor persoane infectate cu coronavirus, cinci dintre pacienţi fiind din Suceava, doi din Ialomiţa, doi din Bistriţa-Năsăud, unul din Sibiu şi unul din Galaţi.

Potrivit autorităţilor, cea mai tânără persoană avea 27 de ani, iar cea mai în vârstă 77 de ani. Este vorba despre opt bărbaţi şi trei femei. În cazul a şase dintre pacienţi nu se cunoaşte să fi avut alte afecţiuni medicale.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Bărbatul de 27 de ani, din Sibiu, care nu avea afeciuni asociate, a fost găsit mort în casă.

Un bărbat de 58 de ani din Suceava avea diabet zaharat tip II şi infarct miocardic în antecedente, iar o femeie de 62 de ani din Ialomiţa suferea de diabet zaharat tip II, HTA şi afecţiuni renale.

Un bărbat de 66 de ani din Bistriţa-Năsăud avea leucemie limfatica Cronică std III, Diabet zaharat  tip II, HTA std II, un alt bărbat din Bistriţa-Năsăud suferea de diabet zaharat, insulinodependent, iar un bărbat din Galaţi, de 61 de ani, avea diabet zaharat tip II, HTA, boală hepatică cronică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.