Ministra Justiţiei Alina Gorghiu a anunţat, vineri, cu prilejul sărbătoririi Zilei personalului din sistemul poliţiei penitenciare, că lucrările la cele două penitenciare în judeţul Prahova (Berceni) şi în judeţul Buzău (Unguriu) sunt conform calendarului, acţiuni prin care vor fi asigurate locuri noi de cazare la standarde europene. Ea a mai spus că „lucrăm pentru suplimentarea posturilor în sistemul administraţiei penitenciarelor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La mulţi ani poliţiştilor de penitenciar! Sunt profesionişti şi fiecare dintre ei se ridică la exigenţele şi rigorile cerute de meseria pe care o fac. Deşi profesia lor vine simultan cu o multitudine de provocări. Mâine este ziua lor. Îi felicit pe toţi şi le urez mult succes! Şi îi asigur că vom continua să identificăm problemele cu care se confruntă sistemul penitenciar, precum şi soluţiile”, a scris Alina Gorghiu, vineri pe Facebook.

„Eforturile din ultimii ani se văd. Suntem pe calea bună!”, a continuat ea.

„⁠Rezolvăm pas cu pas problemele sistemice. Asigurăm locuri noi de cazare la standarde europene. Lucrările la cele două penitenciare în judeţul Prahova (Berceni) şi în judeţul Buzău (Unguriu) sunt conform calendarului. Rolul ANP în întoarcerea fugarilor continuă să fie substanţial, în special prin documentaţia cu privire la condiţiile de detenţie din penitenciare pentru fiecare soicitare în parte. Lucrăm pentru suplimentarea posturilor în sistemul administraţiei penitenciarelor. Suntem în linie dreaptă cu majorarea salarială. Mulţumesc, Dan HaIchin, directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pentru invitaţia de a fi alături la sărbătorirea Zilei personalului din sistemul poliţiei penitenciare!

 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.