Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţâ, sâmbătă, că lucrările de defrişare pe Valea Oltului au depăşit 23 % din suprafaţa de 10 hectare de pădure aflată în zona critică. Operaţiunile de defrişare se desfăşoară şi în week-end pentru ca intervalul impus pentru închiderea circulaţie pe sectorul Boiţa - Lazaret al DN7, în perioada 08 iulie -09 august, să poată fi respectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrările de defrişare au depăşit 23 % din suprafaţa de 10 ha de pădure aflată în zona critică! După 6 zile, echipele se apropie de asigurarea conexiunii între punctele de lucru”, scrie CNAIR pe Facebook.

Compania precizează că operaţiunile de defrişare pe Valea Oltului se desfăşoară şi în week-end pentru ca intervalul impus pentru închiderea circulaţie pe sectorul Boiţa - Lazaret al DN7, în perioada 08 iulie -09 august, să poată fi respectat.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”În această seară, de la ora 20.00 circulaţia a fost redeschisă iar mâine la ora 6.00 se reiau lucrările, conform programului stabilit”, mai anunţă CNAIR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.