Circulaţia feroviară a fostoprită temporar, marţi seară, pe relaţia Târgu Jiu-Petroşani, din cauza unei locomotive de marfă care a rupt pantograful. Trei trenuri de persoane aşteaptau în staţiile Meri, Valea Sadului şi Livezeni remedierea defecţiunii şi reluarea circulaţiei. Pasagerii din aceste garnituri au fost preluaţi cu un microbuz, iar ulterior traficul feroviar a fost reluat. Alte două trenuri au întârzieri de circa 50 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat că traficul feroviar a fost reluat pe intervalul CF Târgu Jiu - Petroşani, la ora 23:20, iar pentru călătorii din trenurile 2085, R 2089 şi R 2088 s-a asigurat transbordare auto, la ora 22.20.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Menţionăm faptul că, până la remedierea defecţiunii la pantograful locomotivei, retragerea acesteia din linie curentă şi finalizarea intervenţiilor desfăşurate cu drezina pantograf la firul de contact, călătorii din trenurile 2085, R 2089 şi R 2088 au fost preluaţi cu un microbuz, pentru continuarea călătoriei, pe relaţia Meri - Petroşani - Târgu Jiu. De asemenea, trenurile IR 1835 (Bucureşti Nord - Teiuş) şi IR 1822 (Arad – Bucureşti Nord) vor ajunge la destinaţie cu întârzieri de cca 50 minute, din cauza staţionării temporare în gara Meri. CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere”, a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a informat că trafocul feroviar este oprit temporar pe intervalul CF Târgu Jiu - Petroşani, din cauza unei locomotive private care a rupt pantograful între staţiile Lainici şi Pietrele Albe, la km 102+400.
 
”Trenul privat de marfă, care aparţine operatorului Rail Cargo România, circula în relaţia Giurgiu Nord-Curtici, iar ruperea pantografului la cea de-a doua locomotivă s-a produs între staţiile Lainici-Pietrele Albe (linie simplă). Menţionăm faptul că, până la remedierea defecţiunii la pantograful locomotivei, retragerea acesteia din linie curentă şi finalizarea intervenţiilor desfăşurate cu drezina pantograf, trenurile de călători R 2085/R 2089, care circulă în relaţia Craiova - Petroşani şi R 2088, care circulă în relaţia Petroşani - Târgu Jiu sunt oprite temporar în staţiile Meri, Valea Sadului şi Livezeni”, a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.