Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Franţa că Direcţia Generală a Aviaţiei Civile (DGAC) franceză a anunţat că va avea loc o grevă spontană a controlorilor de trafic aerian de pe aeroportul Beauvais-Tillé din apropierea Parisului, în dimineaţa zilei de 6 iunie 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit MAE, o parte a zborurilor anulate de pe acest aeroport vor fi transferate către alte aeroporturi.

Pasagerii sunt sfătuiţi să verifice în mod regulat actualizările zborurilor cu companiile aeriene.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

MAE informează că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Paris: +33147052966 şi +33147052755.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie următoarele telefoane de permanenţă, în funcţie de circumscripţia consulară de reşedinţă, astfel:

* Consulatul General al României la Paris: +33680713729;

* Consulatul General al României la Marsilia: +33610027164;

* Consulatul General al României la Lyon: +33643627736;

* Consulatul General al României la Strasbourg: +33627050022.

MAE recomandă consultarea paginilor de Internet:

www.mae.rohttps://paris.mae.rohttps://cgparis.mae.ro/https://lyon.mae.rohttps://marsilia.mae.rohttps://strasbourg.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie secţiunea „Sfaturi de călătorie", disponibilă pe site-ul MAE (https://www.mae.ro/node/1533), care oferă informaţii, alerte, atenţionări şi sfaturi de călătorie.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.