Doi candidaţi la alegerile locale de la Segarcea Vale, judeţul Teleorman, au fost amendaţi, duminică, după ce au fost observaţi adresând injurii unor persoane. Poliţiştii fac, de asemenea, verificări cu privire la sesizări legate de comercializarea de alcool în preajma secţiilor de votare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La Segarcea-Vale, jandarmul care asigură paza urnei mobile a sesizat faptul că anumiţi candidaţi adresează injurii unor persoane, fapt pentru care au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, potrivit Legii nr. 61/1991”, transmit, duminică, reprezentanţii Poliţiei Teleorman.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Poliţiştii verifică mai multe sesizări privind afişele electorale care nu au fost îndepărtate şi comercializarea de băuturi alcoolice la mai puţin de 500 de metri de secţiile de votare în mai multe localităţi.
 
De asemenea, în judeţ sunt organizate mai multe filtre rutiere, cu scopul de a verifica transportul de persoane, în contextul electoral, pentru depistarea persoanelor care încalcă prevederile legale, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier.
 
Duminică, la nivelul judeţului, au fost înregistrate, până la ora transmiterii acestei ştiri, 50 de sesizări privind desfăşurarea procesului electoral, majoritatea aspectelor reclamate neconfirmându-se. 
 
La o secţie din comuna Stejaru, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi însoţit un alegător în cabina de vot. În urma verificărilor suplimentare efectuate, s-a stabilit faptul că preşedintele biroului electoral al secţiei de votare a permis accesul însoţitorului solicitat de către alegător, din motive temeinice constatate de către acesta.
 
În judeţul Teleorman sunt deschise 334 de secţii de votare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.