Poliţiştii din judeţul Timiş au dat două amenzi şi au întocmit două dosare penale pentru fraudă electorală, după incidente care au avut loc în secţiile de votare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cele mai frecvente sesizări au vizat frauda la vot, fotografierea  buletinului de vot în timpul exercitării dreptului de vot şi continuarea propagandei electorale.  Efectivele MAI au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale şi au întocmit 2 dosare penale cu privire la posibile infracţiuni”, a transmis IPJ Timis.

Potrivit poliţiştilor, au fost date amenzi la Recaş (pentru propagandă electorală) şi la Voiteg (pentru fotografierea buletinului de vot).

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

De asemenea, au fost întocmite dosare penale pentru suspiciuni de farudă electorală la Iecea Mare unde lipsesc trei buletine de vot şi la Săcălaz unde alegătorii au primit buletine de vot deja ştampilate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.