Reprezentantul DREPT, fostul europarlamentar Vlad Gheorghe anunţă că duminică, de la ora 13:00, vor protesta la sediul Biroului Electoral Central (BEC) împotriva interpretării abuzive dată de BEC legislaţiei care stabileşte condiţiile de calificare a unei formaţiuni politice ca fiind partid politic parlamentar!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Mâine, duminică, 22 septembrie, de la ora 13:00, ne vedem la sediul Biroului Electoral Central (BEC) pentru a protesta împotriva interpretării abuzive dată de BEC legislaţiei care stabileşte condiţiile de calificare a unei formaţiuni politice ca fiind partid politic parlamentar! BEC face o interpretare scandalos de incorectă, prin care vor să ne excludă dreptul de a avea oameni în secţiile de vot”, scrie Vlad Gheorghe pe Facebook.
 
El arată că este o interpretare abuzivă a legii, ”menită să ii scoată din joc şi să lase PSD, PNL şi prietenii lor extremişti să facă ce ştiu mai bine: să fure”. 
 
”Decizia lor sfidează democraţia şi ignoră realitatea – partidul DREPT este partid parlamentar şi îndeplineşte toate condiţiile legale! Se bazează pe o manevră juridică absurdă, prin care încearcă să ne oprească din a păzi voturile românilor cinstiţi. Noaptea, ca hoţii! Exact aşa au procedat şi de data asta, votând abuziv în BEC ca noi să nu mai avem reprezentanţi în secţiile de vot. Asta pentru că ştiu că nu putem fi cumpăraţi şi nu ne lăsăm intimidaţi!
Oamenii lor au furat deja la alegerile locale şi europarlamentare. Acum vor să facă acelaşi lucru la prezidenţiale şi parlamentare! Nu vom accepta asta! Atacăm decizia la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde i-am mai învins o dată”, spune Vlad Gheorghe.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Dar ieşim şi în stradă ! Protestăm în faţa BEC împotriva acestui abuz grosolan şi vă aşteptăm şi pe voi, în număr cât mai mare să le arătăm că românii uniţi nu mai permit nimănui să le fure democraţia!”, mai afirmă el. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.