Fostul europarlamentar Vlad Gheorghe anunţă joi că partidul DREPT este singurul care a câştigat apelul în instanţă privind validarea listei de candidaturi în diaspora la alegerile parlamentare din 1 decembrie. El precizează că PNL şi Forţa Dreptei au pierdut definitiv şi nu vor avea liste de candidaţi pe buletinul de vot în Diaspora pentru una dintre cele două camere ale Parlamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Am avut DREPTate! Încă o victorie cu legea-n mână - Partidul DREPT este singurul care a câştigat apelul în instanţă privind validarea listei de candidaturi în diaspora la alegerile parlamentare din 1 decembrie”, spune Vlad Gheorghe într-o postare.

El afirmă că, după ce Biroul Electoral de circumscripţie (diaspora) invalidase candidaturile când aveau prea multe femei pe listă, el arătând că sunt caz unic în istorie - a contestat decizia absurdă şi era convins că vor învinge.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Nu putea să rămână aşa cât timp aveam de partea noastră legea, în litera şi spiritul ei. O prevedere legislativă menită să impulsioneze reprezentarea pentru toţi cetăţenii români nu are cum să îngrădească tocmai dreptul de a candida şi de a fi ales. Oricâte piedici ne pun în cale, o să le doborâm pe toate pentru că avem dreptate şi merităm respect!”, a precizat Vlad Gheorghe.

 El precizează că PNL şi Forţa Dreptei au pierdut definitiv şi nu vor avea liste de candidaţi pe buletinul de vot în Diaspora pentru una dintre cele două camere ale Parlamentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.