Europarlamentarul PNL Virgil Popescu afirmă, sâmbătă, după Congresul PSD, că social democraţii au dat dovadă de “bipolaritate politică” şi le transmite că nu mai au dreptul să mai folosească viitorul ca să ascundă toate eşecurile pe care le-au provocat de fiecare dată când au fost la putere! Gata cu gargara!, mai spune Virgil Popescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Social democraţii au dat azi dovadă de “bipolaritate politică”, în combinaţie cu negarea istoriei recente a propriului partid. Trecând peste faptul că liderul nu a avut competiţie reală, a pozat în mare salvator al fibrei acestei naţiuni! Dar nu prea ştie ce e o naţiune, deci, implicit, nici care îi este fibra! Un altul, care s-a lăsat umilit şi se ascundea pe după uşi pe la Victoria, are acum tupeul să atace un lider care a luptat, la propriu, pentru ţară! Ruşine!”, spune europarlamentarul PNL.

”Sunt convins că românii ar aprecia dacă PSD ar da dovadă de “simţ al măsurii” şi al bunului simţ! Care nu se învaţă numai din cărţi, dar le lipseşte destul de des! Nu mai vorbesc de asumare!!!”, mai afirmă Virgil Popescu.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Fostul ministru al Energiei le transmite un mesaj social-democraţilor: ”Nu aveţi dreptul să mai folosiţi viitorul ca să ascundeţi toate eşecurile pe care le-aţi provocat de fiecare dată când aţi fost la putere!‼️ Ar fi mai nimerit să fiţi responsabili!! Gata cu gargara!”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.