Europarlamentarul PNL Virgil Popescu a declarat, marţi, că nu are absolut nicio emoţie că Nicolae Ciucă nu intră în turul doi al alegerilor prezidenţiale Ştiu şi scorul PNL, este de peste 22% sau 23%. Virgil Popescu a mai arătat că nu există lideri în partid care să nu fie implicaţi în campania lui Nicolae Ciucă, arătând că îşi doresc cu toţii să fie vioara întâi la viitoarea guvernare de dreapta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Nu am absolut nicio emoţie că Nicolae Ciucă nu intră în turul doi. Mă uit la mine în judeţ şi văd diferenţa foarte mare între noi şi restul partidelor. Nu vorbesc de PSD, vorbesc de restul partidelor, care este un judeţ din Oltenia. Nu uitaţi că dânsul este un oltean şi eu cred că în Oltenia va avea un scor extraordinar de bun”, a spus Virgil Popescu în emisiunea România Politică de la Prima News.

El a precizat că ştie şi scorul PNL, care este de peste 22% sau 23%.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Mai ştiu că toţi colegii mei, ne-am tot întâlnit, indiferent de ceea ce spune x, y, z din alte partide, sunt foarte implicaţi, nu ca să ajungem în turul doi ci să câştigăm preşedinţia României”, a completat el.

Întrebat despre zvonurile că nu toţi liderii sunt implicaţi în campania lui Ciucă, Virgil Popescu a răspuns: ”Exclus aşa ceva, recunosc că toţi colegii mei (..) şi toţi ne dorim acest lucru şi toţi ne dorim să fim vioara întâi la viitoarea guvernare de dreapta”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.