Europarlamentarul PNL Virgil Popescu a declarat, marţi, că preşedintele Klaus Iohannis este oricând binevenit în PNL, el arătând că acesta a fost preşedintele partidului şi Statutul formaţiunii spune că toţi foştii preşedinţi sunt membri în BPN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Virgil Popescu a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News dacă preşedintele Klaus Iohannis ar putea reveni în partid după finalziarea mandatului.

”Dânsul este oricând binevenit în PNL, nu îmi dau seama dacă după statut, s-a suspendat sau nu mai este membru, dar a fost preşedinte al partidului şi Statutul nostru spune că toţi foştii preşedinţi sunt membri în Biroul Politic Naţional”, a precizat Popescu.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El a mai afirmat că Iohannis ”are o capacitate şi o experienţă foarte mare, vastă în domeniul politicii externe, a politicii de apărare”.

”E normal să fie în interiorul PNL”, a completat eurodeputatul liberal.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.