Fostul minis,trul al Energiei, europarlamentarul Virgil Popescu afirmă că PNL are cel mai bun candidat la Preşedinţie, lansând un atac la adresa contracandidaţiilor lui Nicolae Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”PNL are şi cel mai bun candidat la preşedinţia României. Dacă facem o scurtă analiză a profilurilor candidaţilor vedem foarte clar că Nicolae Ionel Ciucă este cel mai bun viitor preşedinte al României. Are o carieră profesională solidă, a fost şef de promoţie, a ajuns la cea mai înaltă treaptă, profesional vorbind, şi nu s-a dat în lături când a fost cazul să lupte. A fost un premier bun, care a trecut ţara prin crize succesive, războiul din Ucraina, peste care s-a suprapus criza energetică”, afirmă Virgil Popescu.

El îi atacă pe contracandidaţii lui Ciucă în cursa pentru Cotroceni.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Nu poţi fi preşedinte când încă iei lecţii de economie, când nu ştii care este rolul Turciei în NATO, când minţi că ai fost decreţel, când nu poţi clarifica relaţiile cu Moscova sau când eşti copilul lui PUTIN, care are interdicţie de a intra în Republica Moldova sau Ucraina”, consideră Popescu.

El se declară convins că românii îl vor vota pe cel mai bun candidat, pe Nicolae Ionel Ciucă.
”Avem responsabilitatea de a păstra şi consolida parcursul democratic şi european al ţării noastre. Şi putem face asta acordând voturile noastre celor mai potriviţi candidaţi, pentru preşedinţia României şi pentru Parlament”, conchide Virgil Popescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.