Europarlamentarul PNL Virgil Popescu a declarat, marţi, că actualul guvern nu a tras niciun ban din PNRR, el precizînd că tranşa 1 şi 2 a fost la guvernul Ciucă. Popescu a mai spus că ministrul Investiţiilor şi proiectelor Europene, Adrian Câciu va fi ministrul zero fonduri europene, la fel cum PSD îl numea pe premierul Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Mi se pare foarte ciudat că din tot PNRR-ul ăsta, Ministerul Transporturilor şi Ministerul Energiei au o problemă cu selecţiile”, a spus fostul ministru al Energiei, în emisiunea România Politică de la Prima News.

Despre performanţa actualului Guvern, Virgil Popescu a spus: ”Ce a atras guvernul bani din PNRR? Că tranşa 1 şi 2 a fost la guvernul Ciucă. Actualul guvern nu a tras niciun ban din PNRR, actualul guvern nu ştiu, zero fonduri europene. Mai era cineva cu ministrul zero, tot cei de la PSD îi spuneau, parcă era Cioloş. Cred că aşa o să fie şi Câciu, ministrul zero fonduri europene. Am auzit că are cam 10%, nu ştiu, nu pot să verific”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Despre PNRR, Virgil Popescu a precizat că probabil vor veni nişte bani la sfârşitul acestui an.

Virgil Popescu a mai spus că vrea să aibă o discuţie cu şefa PNRR, pentru a vedea exact ce se întâmplă. ”Vreau să mă asigur că toate statele sunt tratate la fel, nu putem să tratăm România într-un fel şi alte state, mai lejer. Nu e normal, sunt român şi nu pot să las să se întâmple toate aceste lucruri, mai ales că ştiu că toate selecţiile în România au fost făcute după aceeaşi lege, şi de la transporturi, şi energie, şi economie şi cele de la Ministerul de Finanţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.