Cristian Vasilcoiu a anunţat că a fost informat, vineri, că reprezentanţii organizaţiei PSD Dolj i-au retras sprijinul politic şi urmează să fie înlocuit din funcţia de secretar de stat din Ministerul Muncii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prieteni, Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial, Şi cum nimic nu e etern, ba, dimpotrivă, efemer, Vă anunţ că am fost informat astăzi că organizaţia PSD Dolj mi-a retras sprijinul politic şi că urmează să fiu înlocuit din funcţia de secretar de stat din Ministerul Muncii! Eu vreau să mulţumesc în primul rând organizaţiei PSD Dolj conduse de Claudiu Manda, pentru că a fost de acord să mă propună, acum doi ani şi jumătate, în această funcţie şi că m-a şi menţinut atâta vreme! În acelaşi timp vreau să mulţumesc primei mele şefe din presă, dar şi din Ministerul Muncii, Lia-Olguţa Vasilescu, cea care mi-a dat ocazia să ajung şi ziarist şi demnitar! De asemenea, le mulţumesc miniştrilor Marius-Constantin Budăi şi Simona Bucura-Oprescu pentru sprijinul acordat cât am lucrat împreună, dar şi pentru ce am învăţat de la ei!”, a scris Cristian Vasilcoiu, vineri pe Facebook.

El i-a mulţumit şi preşedintelui PSD, totodată prim-ministru al României, „pentru susţinerea necondiţionată pe care mi-a acordat-o de când a preluat preşedinţia partidului!”

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Au fost doi ani şi jumătate grei, plin de provocări, dar şi frumoşi! Rămân dator pentru această experienţă şi… viaţa merge mai departe”, a conchis Vasilcoiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.