Lista USR Bucureşti pentru Camera Deputaţilor e deschisă de Claudiu Năsui, iar la Senat, pe primul loc se află Clotilde Armand, urmată de Cristian Ghinea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În cadrul Conferinţei Municipale, care a avut loc aseară, la Palatul Parlamentului, Uniunea Salvaţi România (USR) Bucureşti şi-a finalizat procesul intern de desemnare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie. Printre candidaţi se numără foşti miniştri şi primari, actuali deputaţi şi senatori, precum şi tineri profesionişti, antreprenori şi militanţi pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi”, transmite USR Bucureşti.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Lista candidaţilor USR Bucureşti pentru Camera Deputaţilor este deschisă de: 
 
Năsui Claudiu
Prună Cristina Mădălina
Mihaiu Radu
Buzoianu Diana Anda
Stoica Diana
Ţoiu Oana Silvia
Dimitriu Alexandru Paul
Stoica Alin-Bogdan
Seidler Cristian Gabriel
Badea Mihai Alexandru
Neagu Denisa Elena
Covaci Florin
Apostol Alin Gabriel
Saca Petru
Stoian Teodora
 
Lista candidaţilor USR Bucureşti pentru Senat este deschisă de: 
 
Armand Clotilde
Ghinea Cristian
Pălărie Ştefan
Alexandru Violeta
Spătaru Simona
Săniuţă Adina
Iordache Sabo Anca Alexandra
 
„Trimitem în Parlament oameni care au demonstrat deja că pot schimba lucrurile în bine în societate: fie prin activitatea lor, fie prin implicarea lor în problemele comunităţii, fie prin leadershipul lor în domeniile în care activează. Le mulţumesc colegilor din USR Bucureşti care au ales oameni ale căror competenţă, integritate şi angajament mă fac să fiu mândru. Ne dorim să construim un viitor mai bun pentru Bucureşti şi pentru România. Echipa pe care o propunem reflectă această viziune”, a declarat Vlad Voiculescu, preşedintele USR Bucureşti.
 
El a subliniat, de asemenea, importanţa implicării în politică a oamenilor competenţi şi dedicaţi, care înţeleg nevoile cetăţenilor şi sunt pregătiţi să contribuie la dezvoltarea României într-un mod responsabil şi transparent: „Alegerile parlamentare din acest an reprezintă un moment decisiv pentru viitorul României. Suntem încrezători că, împreună, vom reuşi să facem o diferenţă reală pentru bucureşteni şi pentru toţi românii.”
 
Candidaţii USR Bucureşti vor continua misiunea USR de a transforma politica românească şi vor reprezenta cu cinste şi profesionalism interesele cetăţenilor din Bucureşti şi din întreaga ţară.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.