USR anunţă luni că a exclus din partid şi din grupul parlamentar, prin vot, doi deputaţi, Marian Lazăr şi Radu Ciornei, care au recunoscut că în ultima perioadă au avut discuţii cu alte partide pentru a obţine garanţia că vor fi pe locuri eligibile la alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Biroul Naţional al USR a exclus din partid şi din grupul parlamentar, prin vot, doi deputati care în ultimele zile au purtat negocieri cu alte partide politice în nume personal. Deputatul de Vâlcea Marian Lazăr şi deputatul de Suceava Radu Ciornei nu mai sunt de astăzi membri USR, deputaţi afiliaţi grupului parlamentar USR. Forul de conducere a decis excluderea lor după ce aceştia au recunoscut că în ultima perioadă au avut discuţii cu alte partide pentru a obţine garanţia că vor fi pe locuri eligibile la alegerile parlamentare”, anunţă USR într-un comunicat oficial.

”USR reafirmă dorinţa de a face o politică altfel şi nu tolerează derapajele de la setul de principii şi valori pe care le susţine de la înfiinţare”, mai afirmă formaţiunea.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”USR este un partid politic matur, singura forţă politică reformatoare din România şi va continua să demonstreze că este alternativa reală, corectă şi onestă la actuala guvernare”, se mai arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.