Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a anunţat vineri, după şedinţa conducerii partidului, că PSD se reuneşte pe 24 august, în Congres, pentru alegerea noii conduceri. Despre candidatura la prezidenţiale, Ciolacu a spus că decizia îi aparţine. Candidatul PSD va câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte, a dat asigurări el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”S-a stabilit ca pe data de 24 august va fi congresul ordinal al PSD, mai sunt nouă judeţe care nu au avut conferinţe de alegeri şi în următoarea lună, pe 12 august, va exista un calendar ca aceste organizaţii să ţină conferinţele de alegeri interne”, a spus Marcel Ciolacu. 

Liderul PSD a mai spus că se va face un calendar şi cu conferinţele judeţene, în această lună, pentru alegerea delegaţilor la Congresul PSD. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Am stabilit, ca să nu modificăm statutul în ceea ce priveşte candidaturile, să fie candidaturi tot pe moţiune. O să fie o candidatură asumată a preşedintelui cu lista pentru vicepreşedinţi. Un singur lucru o să modificăm, la începutul Congresului, ca şi procedură legală, o să mărim numărul de vicepreşedinţi, de la 4 vicepreşedinţi pe domenii de activitate, o să fie 8 vicepreşedinţi pe domenii de activitate şi 8 vicepreşedinţi pentru fiecare regiune de dezvoltare a României”, a mai anunţat Marcel Ciolacu. 

Preşedintele PSD a arătat că pe 31 august va avea loc întâlnirea cu grupurile parlamentare pentru stabilirea priorităţior legislative în noua sesiune. 

Marcel Ciolacu a mai spus că Consiliul Naţional a realizat şi o analiză a alegerilor, pe fiecare judeţ în partide.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Congresul PSD urmează să aibă loc pe 24 august, a stabilit vineri conducerea PSD. Este vorba despre un congres ordinar, în urma finalizării mandatului actualei conduceri a partidului, astfel că urmează să se aleagă o nouă conducere. 

Marcel Ciolacu a declarat despre candidatura sa la prezidenţiale că decizia îi aparţine.”Partidul îmi creează o oportunitate, de această dată, decizia îmi aparţine, cum eu, ca părinte, creez oportunităţi fiului meu. Deciziile îi aparţin. Aşa este logic să funcţioneze ceva natural”, a explicat Ciolacu.

El a dat asigurări că PSD va câştiga alegerile prezidenţiale din acest an. 

”Candidatul PSD va câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte. După ce facem toate procedurile, veţi afla în acelaşi timp cu colegii mei”, a arătat Ciolacu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.