Clotilde Armand (Alianţa Dreapta Unită) a trecut înaintea lui George Tuţă (PNL-PSD) în cursa pentru Primăria Sectorului 1, după ce iniţial au fost la egalitate, relevă datele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde. La Sectorul 2, Rareş Hopincă este la egalitate cu Radu Mihaiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Primarul în funcţie al sectorului 1, Clotilde Armand (USR) are 42 de procente din voturi, conform rezultatelor centralizate la ora 22 ale sondajului exit-poll realizat de CURS-Avangarde. Ea este urmată în clasament, conform estimărilor, de candidatul PSD-PNL George Tuţă, membru PNL. Pentru sectorul 2, estimările indică în continuare egalitate între primarul în funcţie şi candidatul PSD-PNL. 

 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Clotilde Armand a obţinut, conform estimărilor făcute în baza chestionarelor aplicate la ieşirea de la urne, 42% din voturile pentru funcţia de primar al sectorului 1. Candidata USR se detaşează astfel de principalul contracandidat, George Tută (PNL; susţinut şi de PSD), care a obţinut, conform aceloraşi estimări, 40% din voturi. Candidata PU-SL, Ramona Ioana Bruynseels, are 6 procente, în timp ce Liviu Negoiţă şi Daniel Tudorache sunt cotaţi cu câte cinci procente. 
Rezultatele sondajelor făcute la ieşirea de la urne indică în continuare egalitate între primarul sectorului 2, Radu Mihaiu şi principalul său contracandidat, Rareş Hopincă, susţinut de PSD-PNL.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform exit-poll-ului, Clotilde Armand (Alianţa Dreapta Unită) şi George Tuţă (PNL-PSD)  au amândoi o cotă de 41%, în urma alegerilor locale de duminică.

De asemenea, Rareş Hopincă (Alianţa PSD-PNL) şi Radu Mihaiu (Alianţa Dreapta Unită) sunt şi ei la egalitate, în cursa pentru Primăria Sectorului 2, cu 43% din voturi fiecare.

Este vorba despre rezultate parţiale ale exit-poll-ului. Datele centralizate la închiderea urnelor vor fi prezentate la ora 23:00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.