Pimarul în funcţie al municipiului Timişoara, Dominic Fritz, care candidează pentru al doilea mandat de edil, din partea Alianţei Dreapta Unită, a declarat că a votat pentru continuarea drumului european al Timişoarei. Întrebat de ce s-a dus cu cafele în secţiile de vot, Fritz a spus că urmează să le ducăşi mâncare membrilor secţiilor de votare din partea alianţei care îl susţine la aceste alegeri pentru că nu este ”un bou”. Dominic Fritz a votat doar pentru alegerile locale, el nu şi-a putut exercita opţiunea şi la alegerile europarlamentare, pentru că nu s-a înscris cu 60 de zile înainte pe listele speciale, aşa cum prevede Legea 33 / 2007.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am votat în acastă zi importantă pentru continuarea drumului european al Timişoarei, un drum al coretitudinii, un drum al respectului şi un drum care pune accent pe viitorul nostru, pe educaţie şi sănătate. Eu am votat cu o mare, mare încredere în timişoreni, în dorinţa lor de a păstra viu spiritul timişorean şi în capacitatea timişorenilor de a păstra democraţia. Votul de azi în Timişoara, dar şi în toată ţară este poate cel mai important vot de la Revoluţie încoace, şi românii astăzi îşi exprimă sprijinul pentru democraţia în sine şi pentru drumul european al ţării. Mă bucur că se pare că prezenţa la vot e chiar mai mare decât acum 4 ani şi vreau de pe acum să mulţumesc tuturor celor care merg la vot şi celor care sunt în secţii de la ora 6, delegaţiile tuturor partidelor, şi care o să stea, probabil, până la primele ore ale dimineţii pentru a ne asigura că este un vot corect şi unul în care fiecare vot va fi numărat”, a declarat Fritz.

Întrebat de ce s-a dus în secţiile de votare pentru a împărţi cafea, Fritz a explicat că a dat cafea tuturor membrilor secţiilor de votare, nu doar celor din partea alianţei care îl susţine la aceste alegeri locale şi că urmează să le ducă acestora din urmă şi mâncare.

”Noi, la USR, avem un obicei foarte bun. Şi acuma, după ce termin această declaraţie, o să aduc mâncare la reprezentanţii noştri în secţii. Eu sunt candidat şi am  voie să întru în secţie. O să aduc şi acum mâncare la reprezentanţii noştri în secţii, şi pentru că nu sunt un bou, am oferit cafea la reprezentantul meu şi la ceilalţi reprezentanţi, nu am dat la votanţi, cum poate unii ar vrea să se creadă. Cred că sunt nişte valori ale civilizaţiei şi toţi aceşti reprezentanţi presupun că au votat deja şi cu siguranţă pentru o cafeluţă nimeni nu a căutat buletinul din urna şi şi-a schimbat votul”, a declarat Fritz.

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.