Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat, miercuri, despre relaţia cu PNL în cadrul coaliţiei, în urma scandalului legat de stabilirea datei alegerilor prezidenţiale, că în opinia sa, comportamentul din ultimul timp nu îl face foarte optimist în ceea ce priveşte relaţia de încredere. Tudose a precizat că nu crede că se rupe guvernarea acum, în ultimele luni, iar viitorul cel mai bine se va vedea după alegerile generale din decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihi Tudose a declarat la sediul PSD, despre calendarul alegerilor, că se va discuta joi în coaliţie.

”O să vedem mâine, că de asta avem coaliţie. Punctul de vedere iniţial al PSD a fost ca alegerile să fie la termen, sfârşitul lunii noiembrie şi turul doi în decembrie. Atunci PNL a venit cu propunerea să fie în septembrie. Acum PNL a constatat că e cald, nu ştiu cred că mâine o ne spună şi cum e vremea în noiembrie, octombrie, dacă plouă, dacă e frig, dacă e zăpadă, dacă domniile lor consideră că începe şcoala sau nu. O să vedem”, a spus Tudose.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Despre încrederea din coaliţie, europarlamentarul PSD a precizat că şedinţa de coaliţie de mâine va trebui să aibă ca scop problemele guvernamentale.

”Din punct de vedere al deciziilor politice comune, comportamentul din ultimul timp, nu mă face foarte optimist în ceea ce priveşte relaţia de încredere. Când nu ai două vorbe la un loc pe diverse subiecte, iar anul ăsta au fost multe. Dar, de ce să nu ne certăm? Asta e viaţa, face fiecare ce vrea, cum vrea”, a comentat Tudose.

”Eu cred viitorul cel mai bine se va vedea după alegerile generale din decembrie şi atunci vedem ce spune poporul. Eu nu cred că se rupe guvernarea acum, în ultimele luni. Nu o să se rupă acum sau sper să nu se rupă, pentru că vorbim de guvernare. Relaţia politică este altceva”, a mai spus el.

Mihai Tudose a mai spus despre liberali că după alegerile locale şi-au schimbat mersul.

”După alegerile locale au impresia că sunt foarte puternici. Sunt foarte puternici, foarte bine”, a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.