Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat vineri că Marcel Ciolacu are deja toată puterea şi vrea doar să şi-o conserve şi nu va pune premier nici de la PNL, nici de la alt partid. În privinţa PNL, Tomac a spus că Nicolae Ciucă are o evoluţie predictibilă, iar după primul tur în PNL va fi o nouă şedinţă lungă şi se va căuta o echipă câştigătoare 2 sau 3 să îl înlocuiască.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Marcel Ciolacu are deja toată puterea, vrea doar să şi-o conserve preluând poziţia de preşedinte. Evident că îşi ca dori ca PSD să menţină acest confort şi pentru el, deci nu va pune premier nici de la PNL, nu va pune de la un alt partid, va încerca să îşi consolideze partidul”, a spus în emisiunea România Politică de la Prima News liderul PMP Eugen Tomac, el precizând că Ciolacu este un politician cu experienţă.

”Şi-au pregătit tot calendarul electoral ca să îi favorizeze pe ei, ceea ce este foarte grav pentru democraţie”, a mai spus Tomac.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Preşedintele PMP a arătat că, în opinia sa, Nicolae Ciucă nu are capacitatea să mobilizeze voturile de dreapta şi să ajungă în turul doi.

”Cel mai probabil, are o evoluţie predictibilă, după primul tur al alegerilor prezidenţiale, în PNL va fi o nouă şedinţă lungă şi se va căuta o echipă câştigătoare doi sau trei, pentru a-l înlocui”, a subliniat Eugen Tomac.

Eugen Tomac a mai declarat că în cazul în care PSD va da preşedintele, PNL va merge la guvernare, dar va merge ”în genunchi”, pentru că condiţiile impuse de PSD vor fi umilitoare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.