Copreşedinta REPER, Ramona Strugariu, a declarat joi că trebuie să avem o discuţie serioasă despre un pol liberal, care să îşi asume curajul să depesedizeze România. ”Eu nu cred că PNL îşi permite să rămână la guvernare cu PSD, pentru că asta este moartea PNL”, a m ai spus Strugariu, arătând că există discuţii şi cu PNL, şi cu USR şi cu partide mai mici”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu cred foarte tare că trebuie să avem o discuţie serioasă despre un pol liberal, care să îşi asume curajul de depesedizeze România şi să ducă extremismul şi populismul în irelevanţă”, a spus Ramona Strugariu, în emisiunea România Politică de la Prima News.

Ea a precizat că ”şi PNL, şi USR, şi alte structuri politice mai noi, care au o viziune de centru şi centru-dreapta, ar trebui să stea la masa acestei discuţii care este una foarte importantă”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Mai mult decât despre persoana unui candidat şi a unei campanii de PR pentru alegerile prezidenţiale, trebuie să fie foarte serioasă discuţia despre cum vrem să fie guvernată România din 2024 încolo, pentru că anul 2025 va fi un an foarte dificil, cu multe nemulţumiri, cu foarte multe manifestări sociale de un fel sau altul”, a completat Strugariu, arătând că după ce se termină alegerile începe perioada grea.

”Eu nu cred că PNL îşi permite să rămână la guvernare cu PSD, pentru că asta este moartea PNL, din punctul meu de vedere şi cred că este şi am văzut invitaţia lui Nicolae Ciucă la dialog. Şi REPER are discuţii cu toate aceste partide, discutăm şi cu candidaţi independenţi. Există discuţii şi cu PNL, şi cu USR şi cu partide mai mici”, a ţinut să precizeze Ramona Strugariu.

Copreşedinta REPER a subliniat că pentru ei, ”aceste discuţii îşi propun să înţeleagă mai clar dacă pot crea această platfomă pentru guvernare în primul rând şi pentru a înceta epoca PSD pentru români”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.