Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi, despre continuarea alianţei cu PSD, că în opinia sa cu cât acest scor este mai mare, cu atât potenţialul de a apela la o soluţie comună pentru prezidenţiale, respectiv parlamentare, creşte. ”Dacă ai un rezultat bun, în mod evident nu schimbi echipa”, a precizat el, adăugând că ”nu vede niciun fel de dificultăţi în a continua această relaţie, chiar dacă una dificilă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al PNL a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News cât de mult va conta scorul din 9 iunie pentru următorul pas, alegerea unui candidat unic sau nu pentru prezidenţiale.

”În mod evident, cu cât acest scor este mai mare, cu atât potenţialul de a apela la o soluţie comună pentru prezidenţiale, respectiv parlamentare, creşte. Nu ne-am fixat un reper anume, după care să evaluăm ce se va întâmpla. Dacă ai un rezultat bun, în mod evident nu schimbi echipa”, a spus Stroe, precizând că, dacă cifrele sunt bune, în mod evident soluţia comună este cea care probabil va fi aleasă şi în continuare.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Dacă există o guvernare funcţională, dacă rezultatele sunt bune, dacă există o colaborare, de altfel testată în foarte multe momente pe care le-am depăşit împreună şi de foarte multe crize pe care le-am traversat, eu cred că putem, pe mai departe, să stabilim şi un mod de lucru comun şi binenţeles să ofertăm electoratul din România, la toamnă şi la iarnă”, a mai spus Stroe.

Ionuţ Stroe a arătat că ”nu vede niciun fel de dificultăţi în a continua această relaţie, chiar dacă una dificilă”.

”Suntem două partide ideologic diferite iar numitorul comun l-am obţinut urmare a unor discuţii aşezate la masa negocierilor. Există săptămânal nişte şedinţe ale coaliţiei unde discutăm tot ceea ce înseamnă decizie comună. Au fost compromisuri şi din partea noastră, şi din partea social-democraţilor. Dacă această ecuaţie politică este una care îţi asigură stabilitate, îţi asigură funcţionalitate şi economică, şi socială, de ce nu?”, a spus Stroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.