Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri că Marcel Ciolacu stă cel mai bine în sondaje, nu are niciun fel de motiv să nu fie candidat pentru alegeri prezidenţiale, el arătând că PSD va avea Congres pentru a-şi desemna candidatul, iar Ciolacu pleacă cu prima şansă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Transporturilor a fost întrebat despre reticenţa preşedintelui PSD, premierul Marcel Ciolacu, în a-şi asuma o candidatură în luna decembrie.

”Nu pot să exprim eu voinţa tuturor membrilor PSD, dar eu vă spun că în mod tradiţional, nu doar la PSD ci la toate partidele, cei care pleacă cu prima şansă sunt preşedinţii partidelor. Noi o să avem un Congres, cum şi alte partide vor avea congres, în care se va desemna candidatul. Normal că astăzi, când vorbim, Marcel Ciolacu, prim-ministrul României şi preşedintele PSD, pleacă cu prima şansă a fi candidatul PSD”, a spus Grindeanu.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

El a comentat afirmaţiile lui Marcel Ciolacu, arptând că acesta ”a vrut să scoată mai mult în evidenţă, când a făcut aceste declaraţii, faptul că această răzgândeală, ţopăială numită chiar de domnia sa, nu e bună”.

”Noi ne-am înţeles pe ceva în martie, am transmis românilor că ăsta este calendarul, acum ne răzgândim, el asta cred că a vrut să scoată în evidenţă. Marcel Ciolacu stă cel mai bine în sondaje, nu are niciun fel de motiv să nu fie caniddat pentru alegeri prezidenţiale”, a completat acesta. 

Întrebat dacă Congresul PSD ar putea avea loc în luna iulie, Grindeanu a răspuns: ”Nu ştiu. E prea devreme iulie”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.