Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, l-a criticat pe cel care a condus acest minister înaintea lui, Cătălin Drulă (USR), afirmând că acesta îşi doreşte un al treilea mandat de parlamentar de Timiş, fiind ”paraşutat” pe listele USR Timiş cu candidaţi la Camera Deputaţilor, Drulă nefiind din acest judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Întrebat care sunt realizările sale în funcţia de ministru al Transporturilor, comparativ cu cel care a condus înaintea sa acelaşi minister, Cătălin Drulă (USR), Sorin Grindeanu (PSD) a răspuns că ”se văd toate investiţiile”.

”Cred că se văd toate investiţiile, cel puţin ale Ministerului Transporturilor, dar nu doar, care s-au făcut în ultimii ani şi faptul că s-a mers şi s-a apăsat pe pedală astfel încât Timişul să primească ceea ce merită, adică aceste investiţii. Acuma, dacă cineva vine şi cere votul timişorenilor pentru a treia oară, pentru că să nu uităm, domnul Drulă ar vrea să fie pentru a treia oară deputat de Timiş”, a declarat Sorin Grindeanu.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Grindeanu l-a criticat pe Drulă despre care a spus că nu ştie unde sunt anumite localităţi din Timiş.

”Dacă îi spunem să vină la Margina sau la Coşava s-ar putea să nu ştie, după 8 ani de deputat de Timiş şi dorind să ia încă 4 ani. Nu am nimic cu domnii aceştia paraşutaţi în Timiş. E treaba partidelor care îi propun, dar până la urmă ar trebui să apere interesele judeţelor care îi propulsează în Parlament. Nu am văzut la niciunul dintre ei în aceşti ani, cum e şi domnul Drulă, repet, domnul Drulă e parlamentar de Timiş din 2016, cum nu cred că o săvăd nici în viitor preocupări deosebite pentru aceşti domni paraşutaţi în judeţul nostru, pentru bunăstarea judeţului, chiar şi când a ocupat funcţii importante în statul român, cum ar fi aceea de ministru al Transporturilor”, a declarat Grindeanu.

Comparatv, pe listele PSD Timiş sunt doar bănăţeni, a subliniat Grindeanu.

”Eu înţeleg că Timişoara sau Timişul, dacă se vine cu propuneri din zona de  dreapta sunt extraordinar de bune. Eu vă rog să verificaţi listele PSD de prin 2004 încoace, dacă am avut măcar un parlamentar care să nu fie din Timiş. Asta arată respect pentru timişeni”, a mai spus Grindeanu.

Cătălin Drulă ocupă prima poziţie pe listele USR Timiş pentru Camera Deputaţilor. Şi Sorin Grindeanu se află pe prima poziţie, pe listele PSD Timiş, tot pentru Camera Deputaţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.