Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat, joi, înainte de şedinţa conducerii PNL, că Nicolae Ciucă nu are niciun fel de înţelegere cu Marcel Ciolacu şi este un om de bună credinţă, însă Marcel Ciolacu, din păcate, ca un şmecher de Buzău, a încercat să profite de buna credinţă a acestuia. Sighiartău a mai afirmat că sunt semne bune că PNL a înţeles semnalul de luptă, că ei se bat cu PSD la alegerile prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”PSD nu este un partener corect faţă de PNL, iar simpatizanţii liberali simt acest lucru. Am spus-o tot timpul, o spun şi în şedinţă şi deja semnele sunt bune, pentru că PNL a înţeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la alegerile prezidenţiale şi că trebuie să îl învingem pe Marcel Ciolacu”, a spus Sighiartău.

Despre o înţelegere între liderii coaliţiei, Sighiartău a spus: ”Domnul Nicolae Ciucă nu are niciun fel de înţelegere cu Marcel Ciolacu şi este un om de bună credinţă, însă Marcel Ciolacu, din păcate, ca un şmecher de Buzău, a încercat să profite de buna credinţă a domnului Ciucă. Din acest punct de vedere, domnul Ciucă este într-o bătălie cu domnul Ciolacu”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

PNL a dat asigurări că nu se ia în discuţie schimbarea candidatului la prezidenţiale şi partidul se va mobiliza pentru a învinge PSD la alegerile prezidenţiale.

Sighiartău a mai afirmat că Ilie Bolojan ar fi o propunere bună de premier, aşa cum PNL are mulţi alţi oameni din administraţiile locale care pot fi variante de premier.

Despre afirmaţia preşedintei USR, Elena Lasconi, că l-ar numi premier pe Bolojan, Sighiartău a spus: ”Este un truc politic pentru a atrage nişte voturi din zona aceasta. Ilie Bolojan este fost secretar general PNL, este preşedintele PNL Bihor şi va fi până la urmă în această echipă”.

El a menţionat că toate cifrele politice, inclusiv rezultatele de la locale şi europarlamentare, ne arată că USR nu are cum să intre în turul doi la prezidenţiale.

”Nu a reuşit nici măcar în 2019 în turul doi, în momentul în care erau foarte bine cotaţi după alegerile parlamentare, când aveam peste 22%. Acum au luat 8% şi nu mai au nici primari”, a completat el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.