Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a declarat, marţi, după ce premierul Marcel Ciolacu a afirmat că nu îşi aminteşte media de la Bacalaureat, că un prim-ministru care nu poate reţine nici măcar media de la bacalaureat ridică serioase semne de întrebare şi îşi doreşte un prim-ministru cu memorie bună, care îşi aduce aminte ce face, ce propune şi mai ales ce promite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Prim-ministrul Guvernului României trebuie să reţină şi să poată opera cu foarte multe cifre: rata inflaţiei, rata şomajului, valoarea coşului minim pentru un trai decent, valoarea punctului de pensie, deficitul comercial, deficitul bugetar, nivelul investiţiilor străine directe, fondurile europene absorbite, fondurile europene pierdute, rata de creştere economică”, a scris Siegfried Mureşan într-o postare pe Facebook.

Eurodeputatul PNL precizează că ”un prim-ministru care nu poate reţine nici măcar media de la bacalaureat ridică serioase semne de întrebare”. ”Îmi doresc un prim-ministru al României cu memorie bună, care îşi aduce aminte ce face, ce propune şi mai ales ce promite”, mai spune Mureşan.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Reacţia europarlamentarului liberal vine după ce premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Parlament, că nu îşi aminteşte media de la Bacalaureat dar că va prezenta public diploma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.