Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă că primarul nu trebuie să fie un simplu contabil care adună, scade, taie, ci trebuie să se străduiască să îşi crească veniturile, el adăugând că o pârghie este parteneriatul public-privat. El a atras atenţia că sunt cam 400 de hectare de teren ale Primăriei Generale care zac nefolosite, iar acolo s-ar putea dezvolta proiecte în parteneriat public-privat, de unde primăria să facă rost de bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O reformă profundă e necesară şi probabil va trebui făcută în doi, trei, patru ani de zile. În acelaşi timp, în constrângerile actuale, din punctul meu de vedere primarul nu trebuie să fie un simplu contabil care adună, scade, taie, ci trebuie să se străduiască să îşi crească veniturile. Şi ce pârghii are? Păi are pârghia parteneriatului public-privat, sau a concesiunilor, care e o formă simplă, primitivă a parteneriatului public privat şi care s-a putut la Bucureşti. S-a mai dat exemplul cu parcarea de la Statui e la Universitate”, a spus candidatul PNL la Primăria Capitalei la B1.

Sebastian Burduja a completat că ”sunt cam 400 de hectare de teren ale Primăriei Generale care zac nefolosite”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Acolo s-ar putea dezvolta proiecte în parteneriat public-privat, de unde primăria să facă rost de bani”, a completat Burduja.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.