Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, europarlamentarul Rareş Bogdan, a afirmat că trebuie să colaboreze pentru alegerile europarlamentare cu liderul PSD Mihai Tudose şi că vorbeşte de zece ori pe zi cu acesta, precizând că ei încearcă să ”stingă incendii” şi comandă materiale electorale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rareş Bogdan a fost întrebat, sâmbătă, în emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre afişul electoral în care apare alături de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu şi de europarlamentarul PSD Mihai Tudose.

„E o poză, e o acţiune locală de campanie, o iniţiativă locală a stafului PSD din Dolj, care a considerat că datorită faptului că sunt perceput ca fiind un patriot, în rândul electoratului PSD nu există respingere pe listă şi au considerat că e important pentru a arăta marea conclucrare să mă pună pe afiş. Acum nu sunt atât de multe, dar ele au devenit atât de cunoscute”, a răspuns Rareş Bogdan.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

La remarca potricit căreia acea poză are şi un indicator spre Caracal, Rareş Bogdan a replicat: „La Caracal e un oraş splendid de vreo 40.000 de locuitori din Oltenia”.

Rareş Bogdan a continuat: „Mă bucur măcar că mi-au pus sigla PNL în cap, adică cel puţin sunt pe linie... Dacă cineva poate să ia afişul să-l decupeze, Rareş Bogdan – europarlamentar PNL. În rest, ţinem cu România. Sută la sută ţinem cu România”.

Întrebat de cine este cel mai apropiat în fotografia respectivă, Rareş Bogdan a răspuns: „De domnul Giugea, candidatul nostru la primărie. Deputatul Giugea, profesorul Giugea, este candidatul nostru la primărie şi Ştefan Stoica este preşedintele organizaţiei. De ei doi sunt cel mai apropiat din această poză”.

El a fost întrebat dacă de Mihai Tudose nu este apropiat.  

„Păi cu Tudose trebuie să colaborez. N-am ce face. Şi vorbim de zece ori pe zi, n-avem ce face. Problema e că vorbim de dimineaţa, vorbim de seara, vorbim mult, încercăm să stingem incendii. Comandăm materiale electorale. (...) E şeful campaniei PSD. La PNL sunt eu. Suntem co-şefi de campanie. Atunci când e vorba de interesul naţional al României, e important să laşi orgolile, să uiţi atacurile şi să te gândeşti la ce poţi construi” ,a afirmat Rareş Bogdan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.