Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan susţine că, în locul covrigilor de Buzău, preferă slana şi brânza de burduf din Ardeal. Totuşi, liberalul admite că, de curând, în drumul spre Brăila, s-a oprit alături de Nicolae Ciucă să cumpere covrigi din Buzău, oraşul de baştină al premierului Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă a mâncat vreodată covrigi de Buzău.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”Când m-am dus cu preşedintele Ciucă la Brăila, într-o duminică dimineaţă, chiar ne-am oprit să ne luăm covrigi de Buzău, că tot am auzit de ei. Soţia mea e mare mâncătoare de covrigi, că ţine tot felul de cure. Eu nu sunt mare covrigar, nu prea îmi plac mie covrigii, eu sunt cu slănina şi cu brânza de burduf, că eu vin din Ardeal, la noi se mănâncă slănină, nu covrigi”, a spus Rareş Bogdan. 
 
Într-o vizită electorală la Craiova, la finalul lunii august, Marcel Ciolacu a postat pe Facebook câteva fotografii în care apare alături de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, în timp ce stau la rând pentru a-şi cumpăra covrigi cu mac. „Nu sunt ca cei de Buzău, dar sunt buni!”, a comentat amuzat Ciolacu după ce a gustat din covrigi.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.