Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a comentat situaţia fostului ministru al Sănătăţii Nelu tătaru, acuzat de luare de mită, şi a afirmat că ”dacă iei un ou, iei o găină, un cocoş şi o curcă sau bani, e acelaşi lucru”. El a precizat că acest caz nu a picat bine liberalilor. “Lam cancelat, l-am scos de la preşedinţia filialei şi de pe lista de deputaţi şi senatori”, a subliniat Rareş Bogdan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Prim-vicepreşedintele PNL a fost întrebat, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic  despre cazul lui Nelu Tătaru, acuzat de luare de mită.

”Dacă iei un ou, iei o găină, un cocoş şi o curcă sau bani, e acelaşi lucru. Nu ne-a picat bine. Adică n-a fost o joi dimineaţa fericită când am văzut ştirile cu Nelu Tătaru”, a afirmat Rareş Bogdan.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El a fost întrebat dacă atât de jos este nivel de şpagă în PNL, la ouă şi găini.

”Eu sper să nu fie deloc Pentru că mi-a amintit de Remeş. Dumnezeu să-l odihnească, cu caltaboşul de a ţinut prima pagină. Nu mai contează că e... Sigur celălalt tot de la Vaslui, Buzatu, era cu portbagajul de bani. Ăstalaltul cu găinile”, a explicat liderul PNL.

Întrebat dacă se întâmplă ceva la Vaslui, Rareş Bogdan a răspuns: ”E un judeţ excepţional, superb, cu oameni minunaţi, îi întâlneşti şi în diaspora, şi acasă. Dar dă prost. A ieşit acum înainte, bine că nu l-am validat pe listă, că nu era validată. Şi l-am cancelat, l-am scos de la preşedinţia filialei şi de pe lista de deputaţi şi senatori”.

Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru, ar fi primit ca mită, în decurs de 3 luni, sume de bani între 100 şi 500 de lei, precum şi alimente, de la 45 de persoane, conform DNA. 

Tătaru, însoţit de avocat, a fost prezent joi la sediul DNA Iaşi, unde i s-au prezentat acuzaţiile din dosar.

”Sunt nevinovat. Nu am văzut probe, nu am condiţionat şi nu am cerut niciodată nimic în actul medical. Las justiţia să-şi facă treaba şi vedem ce va fi. Din punctul meu de vedere trebuie să ne punem întrebări: de ce nu a existat un flagrant? Cred că este o problemă”, a spus Nelu Tătaru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.