PSD anunţă, joi, concluzia comună a consultărilor dintre Partidul Social Democrat şi reprezentanţii patronatelor şi sindicatelor, arătând că că România nu îşi permite creşteri de taxe în intervalul următor, iar soluţiile cele mai importante pentru susţinerea economiei naţionale trebuie să vizeze încurajarea muncii, creşterea productivităţii şi reducerea poverii fiscale în special la nivelul salariaţilor cu venituri mici şi medii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Soluţiile de guvernare pentru dezvoltarea economică şi echilibrarea bugetară pe termen mediu şi lung trebuie să pună accentul pe stimularea investiţiilor şi a activităţilor economice din România, concomitent cu întărirea disciplinei fiscale şi creşterea gradului de conformare din partea contribuabililor”, subliniază PSD într-un comunicat oficial.

Potrivit formaţiunii, sindicatele şi patronatele vor trimite în perioada următoare propunerile scrise, care vor fi luate în considerare în elaborarea Programului de guvernare propus de PSD pentru legislatura 2025-2028.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Discuţiile cu reprezentanţii sindicatelor şi patronatelor încheie ciclul de consultări publice organizate de PSD în cadrul campaniei „Ce-ţi doreşti tu pentru România!”, care s-a desfăşurat în ultimele săptămâni. PSD le mulţumeşte tuturor cetăţenilor şi partenerilor sociali pentru opiniile exprimate în cadrul acestei sesiuni consultative”, se menţionează în comunicat.

Departamentele de specialitate ale PSD vor sintetiza propunerile primite, astfel încât elementele comune să se regăsească într-o măsură cât mai mare în forma finală a Programului de guvernare care va fi prezentat de PSD în contextul alegerilor parlamentare şi prezidenţiale”, mai arată PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.