Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, îşi prezintă, duminică, volumul ”În slujba ţării”, la Cetate, alături de Mircea Dinescu, ambii având în faţă câte un pahart de vin. Cei doi au discutat despre clasa de mijloc de la sat, aproape inexistentă în acest moment. ”Dacă noi nu revenim şi nu creăm clasa de mijloc de la sat nu vom mai fi niciodată o ţară care şă-şi păstreze tradiţia, cultura”, crede liderul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Ştiţi cât la sută din suprafaţa agricolă a ţării este deţinută de marii fermieri? Nu mai mult de 15-20%. Restul este agricultură familială. Dar nu au bani să investează. Da, aici este problema”, a declarat Nicolae Ciucă.

”Există posibilităţi de...Dacă noi nu revenim şi nu creăm clasa de mijloc de la sat nu vom mai fi niciodată o ţară care şi-şi păstreze tradiţia, cultura”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Acesta a explicat că ”liberalii au venit în perioada interbelică cu clasa de mijloc de la ţară”.

În plus, Ciucă a explicat că ăncă se poate face agricultură, putându-se solicita pământ de la ADS., 50 de hectare.

”Există posibilitatea să se dea teren. Încă mai exită teren la ADS (...) Pe 50 de hectare de teren încă se poate face....”, a mai declarat liderul PNL.

Apoi Nicolae Ciucă şi Mircea Dinescu au discutat despre mâncarea sănătoasă de la ţară, de pe vremuri.

”Mama îşi face iaurtul cu laptele cumpărat de la ţărani din piaţă”, a afirmat Nicolae Ciucă.

”Aici, toată lumea bea lapte de la vaca lui”, a răspuns Mircea Dinescu.

”Doar noi bem vin”, a venit replica liderului PNL, cei doi avînd în faţă câte un pahar de vin alb.

”Vinul încălzeşte inima”, a adăugat Nicolae Ciucă, râzând.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.