Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, într-un interviu difuzat miercuri seară, că este optimist în privinţa rezultatului alegerilor, pentru că se bazează pe forţa PNL, cel mai vechi partid politic din UE. În plus, Ciucă a afirmat că PSD a arătat de fiecare dată că are o maşinărie de vot puternică, dar ”cetăţenii au avut grijă să nu lase puterea deplină într-o singură mână”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Nicolae Ciucă a fost întrebat, miercuri seară, la gsp.ro, dacă este optimist în ceea ce priveşte alegerile şi a afirmat: ”Sigur că da, sunt optimist şi vă şi explic de ce. În primul rând, când vine vorba de alegeri, aici contează şi persoana, dar contează foarte mult partidul, forţa partidului şi vorbim de Partidul Naţional Liberal, care este partidul cu cea mai consistentă, cea mai lungă istorie în Uniunea Europeană. Până să avem Brexitul aveam Partidul Conservator din Marea Britanie, dar acum Partidul Naţional Liberal este cel mai vechi partid politic din UE”.

El s-a referit la PNL de-a lungurl istoriei şi la valorile promovate de liberali: ”Eu personal cred în aceste valori, cred în familie, cred în D-zeu, cred în tot ceea ce înseamnă patria şi nu patriotismul acesta spus din vorbe, ci făcut prin fapte. Şi sunt convins că, aşa cum în momentul de faţă avem 1.146 de primari, 12 preşedinţi de consilii judeţene, avem peste 11.500 de consilieri local, 350 de consilieri judeţeni, este o forţă politică, plus întreg activul de partid care, dacă stăm să ne uităm doar la rezultatele de la locale, Partidul Naţional Liberal a fost ori pe primul loc, ori pe locul doi. Nu văd cum nu poate să-şi ducă oricine ar fi candidatul în turul doi. De aceea sunt foarte optimist, sunt optimist pentru că eu cred foarte mult în membrii Partidului Naţional Liberal, cred în românii care identifică tot ceea ce a ţinut de progres şi dezvoltare în România, cu guvernări de dreapta, şi aceste aceste argumente şi aceste atribute îmi dau încredere”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Întrebat fiind dacă nu se teme că maşinăria de vot a PSD-ului ar fi mai puternică, liderul PNL a declarat: ”Mi-a plăcut cum a spus maşinăria (…) O fi. De fiecare dată a arătat că au o maşinărie de vot puternică, dar, atunci când a fost vorba de decizii care cu adevărat impactează pe viaţa şi pe tot ceea ce înseamnă efectele şi consecinţele asupra românilor, asupra României, cetăţenii au avut grijă să nu lase puterea deplină într-o singură mână”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.