Preşedintele PNL Nicolae Ciucă le-a cerut vineri liderilor de filiale, în şedinţa conducerii, să aibă în vedere realizarea de majorităţi de dreapta, în constituirea noilor consilii locale, în urma alegerilor din 9 iunie, ceea ce urmăreşte formaţiunea şi la Primăria Capitalei, unde deja a anunţat că doreşte o majoritate de dreapta în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Liderul PNL le-a transmis celor din teritoriu că, având în vedere că urmează preluarea administraţiilor locale, de la preşedinţi  de Consilii Judeţene, primari muncipii, oraşe, comune, consilieri judeţeni şi locali, vrea să sublinieze ”o linie de orientare în ce priveşte consolidarea majorităţii la nivelul consiliilor locale pe partea dreaptă”.
 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Vă rog să aveţi în vedere realizarea majorităţilor de dreapta, ceea ce urmărim şi la Primăria Capitalei, unde avem deja discuţii”, a spus Ciucă.
 
El a precizat că este vorba de responsabilitate.
 
”Practic, tot ce vom face de aici înainte trebuie făcut din ziua în care ne preluăm mandatul. Să se resimtă implicarea în ce înseamnă îndeplinirea celor asumate în campanie şi continuarea politicilor de administraţie publică locală, aşa cum am fost învăţaţi ca fiind singurul model de administraţie care a performat în România”, a spus Nicolae Ciucă în şedinţă. 
 
Recent, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă şi primarul Capitalei, Nicuşor Dan, au bătut palma în direct, într-o emisiune TV, pentru o alianţă de dreapta la Capitală.
 
Mai mult, Ciucă a declarat că dacă putea să voteze în Bucureşti, la alegerile locale, l-ar fi votat pe Nicuşor Dan. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.