Europarlamentarul Diana Şoşoacă a fost penalizată pentru scandalul făcut în luna iulie în plenul Parlamentului European, anunţul fiind făcut de preşedintele PR Roberta Metsola, conform eurodeputatului PNL Sigfried Mureşan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, tocmai a anunţat penalizarea Dianei Şoşoacă pentru comportamentul inadecvat din şedinţa plenară din luna iulie, când a perturbat în mod repetat reuniunea Parlamentului”, scrie Siegfried Mureşan pe Facebook.
Penalitatea constă în suspendarea participării la sesiunea plenară a Parlamentului European pentru 7 zile şi suspendarea indemnizaţiei zilnice tot pentru 7 zile.
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”În Parlamentul European, dacă încalci regulile şi te faci de râs, vei fi întotdeauna sancţionat”, conchide Mureşan.
 
 
 

 

Europarlamentarul SOS România Diana Şoşoacă a fost escortată în 18 iulie, afară din plenul Parlamentului European în timpul dezbaterii privind alegerea Ursulei von der Leyen. Şoşoacă şi-a pus botniţă, a strigat ”Aţi omorât oameni” şi ”Am fost votată de români”.
aceasta a ridicat o icoană, strigând ”In God we trust!”.
 La părăsirea sălii, ea şi-a pus o botniţa şi a început să strige în limba  engleză ”Am dreptul să vorbesc. Am fost votată de români”.
A avut şi celebrul sac negru în care în timpul pandemiei afirma că erau puşi cei decedaţi din cauza COVID-19 şi pe care l-a prezentat şi în plenul Parlamentului de la Bucureşti. Când cineva a încercat să-i ia sacul, ea a refuzat să-l dea, spunând că este proprietatea sa.
”Aţi omorât oameni”, a mai acuzat Şoşoacă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.