Preşedintele Klaus Iohannis a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care va avea loc joi, 19 septembrie 2024, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni. Stadiul şi perspectivele conflictului din Ucraina şi Planul de înzestrare a Armatei României 2025-2034, se află pe agenda Consiliului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care va avea loc joi, 19 septembrie 2024, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, se precizează într-un comunicat oficial. 

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe ordinea de zi a Şedinţei Consiliului sunt incluse subiecte referitoare la stadiul şi perspectivele conflictului din Ucraina în urma agresiunii ilegale şi nejustificate a Federaţiei Ruse. Implicaţii pentru România, dar şi oportunităţi oferite de noul context geopolitic pentru consolidarea Parteneriatului Strategic cu Republica Moldova.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Un alt subiect al şedinţei CSAT este asigurarea ireversibilităţii parcursului european: oportunităţi şi provocări.
 
CSAT va analiza şi Planul Naţional de Implementare a Pactului Civil în domeniul Politicii de Securitate şi Apărare Comună şi Planul de înzestrare a Armatei României 2025-2034.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.