Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că, joi, în cadrul şedinţei de Guvern, va fi adoptată şi strategia naţională privind inteligenţa artificială şi a adăugat că speră ca şi instituţiile de stat, în frunte cu ANAF, să o folosească în analize de risc şi în alte procese pentru eficientizarea cheltuirii banului public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”De asemenea adoptăm şi strategia naţională privind inteligenţa artificială. Este cadrul care va fundamenta finanţările europene dedicate introducerii tehnologiilor de ultimă generaţie. Sper că şi instituţiile de stat, în frunte, în mod deosebit cu ANAF-ul, vor folosi rapid şi pe scară largă inteligenţa artificială în analize de risc, în licitaţiile publice şi în orice proces, care presupune eficientizarea cheltuirii banului public”, a declarat Marcel Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.
Evenimente

18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.