Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu afirmă că a discutat marţi mai multe ore cu predecedsoarea sa Ana Birchall despre priorităţile Ministerului Justiţiei.şi că urmează faza de lămurire ”cu propriile simţuri”. El precizează şi că a discutat deja cu conducerea CSM şi cu procurorul general interimar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, am discutat câteva ore bune cu d-na Birchall despre priorităţile Ministerului Justiţiei. A fost o discuţie utilă la ”primirea-predarea” ministerului.
Acum urmează faza de lămurire ”cu propriile simţuri”. Câteva zile activitatea mea va fi concentrată pe sprijinirea colegilor din Guvern în reorganizările instituţionale, ca urmare a trecerii de la formula cu 24 ministere la formula cu 16 ministere”, safirmă Predoiu într-o postare pe Facebook

El precizează că a avut deja discuţii telefonice cu preşedintele CSM, cicepreşedintele CSM şi Procurorul General interimar, transmiţând, ”pe lângă cuvenitele mesaje de bun (re)găsit, determinarea de a îndeplini agenda Guvernului PNL în interesul cetăţenilor şi al Justiţiei”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În zilele următoare, noul ministru al Justiţiei va avea discuţii cu compartimentele interne ale Ministerului şi cu instituţiile din raza de competenţă a Ministerului Justiţiei, începând cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Agenţia Naţională a Bunurilor Indisponibilzate, Direcţia Naţională de Probaţiune şi continuând cu toate celelalte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.