Partidul REPER cere, miercuri, Parchetului General demararea unei achete urgente în cazul "contractului" Simion şi explicaţii publice liderului AUR despre modalităţile concrete în care acesta îşi va onora contractul faţă de români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cer Parchetului General să se sesizeze din oficiu în cazul "contractului" lui Simion. Este şocant cum autorităţile române, împreună cu o ţară întreagă, asistă impasibile la cea mai mare escrocherie post Caritas, pe care o ridică la rang de artă un extremist cu aspiraţii prezidenţiale. El invită românii să semneze împreună un contract prin care, din ipotetica funcţie de preşedinte al României, le oferă locuinţe de 35 000 de euro, le refinanţează credite şi le rezolvă multe griji ale vieţii”, a declarat Ramona Strugariu, copreşedintă REPER.

Potrivit Ramonei Strugariu, ”Simion colectează ilegal datele personale ale românilor, inclusiv codul numeric personal şi alte informaţii sensibile, în numele unei miniciuni ordinare”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Simion nu poate semna un contract prin care se angajează în numele unei funcţii publice pe care presupune că o va ocupa în viitor. Dacă este convins că poate onora angajamentul asumat în contract, să prevadă despăgubiri echivalente cu sumele promise, în caz de neîndeplinire a obligaţiilor. Simion, chiar dacă ajunge preşedinte, nu îşi poate îndeplini obligaţiile prevăzute în contract. Cine are minima curiozitate de a citi în Constituţia României care este rolul şi care sunt atribuţiile preşedintelui vede acolo, scris negru pe alb, că preşedinţia nu este firmă de construcţii, nici instituţie financiară, că niciodată un preşedinte, nici măcar Parlamentul sau Guvernul nu pot avea asemenea atribuţii. Poate doar în Coreea de Nord”, aratp copreşedinta REPER.

Strugariu îl acuză pe liderul AUR, George Simion, că ”îşi bate joc până la capăt de oameni şi precizează în contract că demisionează în cazul în care nu-şi va îndeplini obligaţiile”.

”Demisionează dintr-o funcţie ipotetică, pe care speră să o obţină minţind oamenii şi furându-le datele personale. Dar această demisie nu înseamnă nimic, oamenii rămân păgubiţi. Nu există niciun fel de sancţiune în cazul în care nu îşi îndeplineşte obligaţiile contractuale. Să explice public rapid domnul Simion cum îşi onorează contractul şi ce face cu datele oamenilor. Este ilegal şi modul în care le colectează şi modul în care vrea să le folosească. Instituţia preşedinţiei nu are voie să deţină asemenea date. Dar cel mai important este să explice aceste lucruri la Parchet, pentru că sute de români stau la cozi pentru a semna cea mai mare escrocherie politică post-decembristă a unui mare impostor.", afirmă Strugariu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.