Problema termoficării în Bucureşti a fost în sfârşit abordată cu seriozitate de un primar General competent şi cu viziune. Prea mult timp, bucureştenii au fost distraşi cu spectacole, cu borduri şi cu lucrări superficiale şi au rămas în întuneric în faţa dezastrului ascuns din subteran.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consilierii PMP şi USR, împreună cu Primarul General, Nicuşor Dan, au implementat măsuri decisive pentru a rezolva problema termoficării, demonstrând o determinare fără precedent în aducerea confortului şi siguranţei pentru toţi locuitorii oraşului.

După decenii de subfinanţare, au fost alocate sume considerabile pentru îmbunătăţirea acestui sector vital. Între 2020 şi 2023, peste 100 de kilometri de reţea principală au fost reabilitaţi, atingând un maximum de 50 km în 2023. Au fost semnate contracte de finanţare europeană pentru reabilitarea a 212 km de reţea, iar lucrările sunt în plină desfăşurare, asigurând un sistem mai fiabil şi eficient. Datorită acestor investiţii, pentru prima dată, în acest mandat, pierderile de apă din reţea au scăzut, oprind trendul ascendent din anii trecuţi.  Pentru prima dată după 1989, a fost construită o nouă centrală în zona Titan, dată în folosinţă în februarie 2023, iar alte 20 de centrale sunt planificate pentru 2024-2025, conform unui studiu de fezabilitate deja întocmit şi aflat în faza de evaluare.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Aceste realizări demonstrează angajamentul actualei administraţii faţă de un Bucureşti modern şi eficient. Este esenţial să subliniem, totuşi, că un consiliu ostil poate bloca proiecte esenţiale. PSD-PNL au ales să voteze împotriva proiectelor bune pentru Bucureşti, inclusiv a celor finanţate din fonduri europene pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic doar pentru a-şi apăra interesele obscure. Aceste partide învechite în rele au prioritizat interesul politic în detrimentul intereselor bucureştenilor.

Nu putem permite ca astfel de proiecte esenţiale să fie abandonate în mâinile celor care, timp de decenii, nu au fost capabili să le promoveze sau să le implementeze. Este vital să continuăm pe această cale a progresului şi a dezvoltării, pentru a asigura un viitor mai bun pentru noi toţi.

Alianţa Dreapta Unită, alături de primarul general Nicuşor Dan, are viziunea, competenţa şi hotărârea necesare pentru a face faţă provocărilor şi pentru a transforma capitala României într-un oraş european performant.

Pe 9 iunie, votaţi o administraţie care pune pe primul loc interesele cetăţenilor şi care este dedicată modernizării şi eficientizării Bucureştiului.

Pe 9 iunie, votaţi Alianţa Dreapta Unită!

Votul dumneavoastră va decide faţa de mâine a Bucureştiului.

(Comandat de Partidul Mişcarea Populară - Alianţa Dreapta Unită USR - PMP - Forţa Dreptei, CUI: 21240022)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.