Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă miercuri că televiziunea rusă de stat ameninţă în mod deschis cu atacarea capitalei României, dar această ameninţare nu este una realistă. ”Să luăm această ameninţare ca pe o reamintire a faptului că duşmanul nostru se află în altă parte, nu printre noi, românii”, transmite Ciucă, el afirmând că fiecare politician din România ar trebui să înţeleagă acest lucru şi să protejeze unitatea şi stabilitatea noastră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Televiziunea rusă de stat, care răspândeşte frecvent propagandă de război, ameninţă în mod deschis cu atacarea capitalei României. Nu cred că această ameninţare este realistă în prezent şi cred că ar trebui să ne păstrăm calmul. Datorită partenerilor noştri şi Armatei României, suntem în siguranţă”, scrie preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, pe Facebook.

”Să luăm această ameninţare ca pe o reamintire a faptului că duşmanul nostru se află în altă parte, nu printre noi, românii”, mai afirmă preşedintele PNL.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Nicolae Ciucă subliniază că ”fiecare politician din România ar trebui să înţeleagă acest lucru şi să protejeze unitatea şi stabilitatea noastră”. ”Aşa înţeleg eu că trebuie combătută propaganda rusă care nu are alt scop decât a ne speria şi a ne dezbina”, mai scrie Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.